На в'їзді у Закарпаття активісти розвертають російські фури

16.02.2016
Автор: FoX
Коментарі: 0
Переглядів: 324

- І хочемо зазначити те, що ми розвертаємо їхні (російські – ред.) вантажівки на території України і відправляємо назад на Білорусь і Росію, а тих, хто їде з Європи ми нормально пропускаємо, всі регіони України їх пропускають. Росіяни ж, знаємо точно, повністю наших хлопців заблокували, тому ми закликаємо наш Уряд так само звернути на те увагу, що наші вантажівки заблоковані. І ми даємо їм час, до 18.00  з тим питанням розібратись, дати нам чітку відповідь, інакше ми будемо змушені блокувати і з Європи російських перевізників і не пропускати взагалі. І тоді градус підвищиться, - відзначив організатор блокади.

На Закарпатті перехопили контрабанду iPhone і iPad на 6,5 міл. грн.

12.12.2015
Автор: FoX
Коментарі: 0
Переглядів: 334

В автомобілі знайшли 245 телефонів iPhone 6S і 66 пристроїв iPad Mini.

 

Податкова міліція спільно з митниками та прикордонниками в Закарпатській області на пункті пропуску "Тиса-Захонь" українсько-угорського кордону припинили спробу незаконного ввезення на територію України партії iPhone 6s і iPad Mini.
Про це "Главреду" повідомили в прес-службі Державної фіскальної служби.
Два громадянина України прямували з території Угорщини і вибрали для проходження митного контролю "зелений коридор".
Враховуючи наявну оперативну інформацію про можливу спробу незаконного переміщення техніки через зазначений пункт пропуску, було прийнято рішення про проведення посиленого огляду.
При огляді в господарських сумках, які перебували в багажниках автомобілів, і в обшивці авто було знайдено 245 телефонів iPhone 6S і 66 пристроїв iPad Mini.
... Читати далі »

У Міжгірську райраду балотується І.Ситар, якого засудили на 15 років за вбивство Михайла Токаря

13.10.2015
Автор: FoX
Коментарі: 0
Переглядів: 331

Висунула його в депутати партія «Відродження», якою на Закарпатті управляє нардеп Михайло Ланьо (відомий під прізвиськом Блюк), який у свою чергу був близьким другом Михайла Токаря, на той час депутата Закарпатської обласної ради, і успадкував частину його імперії після вбивства.

 

Як зазначено на сайті ЦВК, Ситар Іван Павлович, 11.07.1972 року народження, громадянин України, освіта середня спе ... Читати далі »