[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум с. Сільце » Мой Компютер » Ігри » Відбувся світовий реліз WoW: Cataclysm
Відбувся світовий реліз WoW: Cataclysm
silce_adminДата: Четвер, 05.05.2011, 21:51 | Сообщение # 1
Творець проекту
Группа: Пользователи
Сообщений: 174
Награды: 0
Репутация: 5000
Статус: Offline
Того що Ви так довго чекали - відбулося! По всьому світу заробили сервера з новим доповненням для WoW - Cataclysm. Нове доповнення привнесе найбільші зміни в світ гри за всю її історію існування.

У ніч з 6 на 7 грудня 2010 року, відбувся реліз третього доповнення до MMORPG World of Warcraft - Cataclysm, в якому відбулися самі грандіозні зміни світу гри за всю 6-річну історію проекту. Разом зі стартом продажів у торговельних точках міста Москви пройшли святкові заходи, присвячені цій події. У продаж надійшла як стандартна коробкова, так і колекційна версія. У грі з'явилися нові локації, підземелля, квести, новий максимальний рівень прокачування і дві нові ігрові раси (Воргу і гобліни). Крім цього, в результаті катаклізму глобальним змінам піддався весь ігровий світ всесвіту World of WarCraft.

Разом з виходом аддона, компанія «Blizzard» анонсувала нову систему отримання досвіду в грі. Починаючи з цього моменту, персонаж, що перебуває на максимальному рівні доповнення, буде отримувати лише 10% досвіду від вбивства мобів нього. Це означає, що тепер для прокачування нових персонажів треба буде до 60 рівня гойдатися в старому світі гри. Після цього потрібно в «Burning Crusade» гойдатися до 70 рівня, а після в локаціях доповнення «Wrath of the Lich King» гойдатися до 80 рівня. І тільки після цього можна йти в локації «Cataclysm» і гойдатися там до 85 рівня.

На даний момент одному з гравців вже вдалося за кілька годин прокачати до 85 рівня в WoW: Cataclysm. Рекордсменом став паладин Forscience з європейського сервера «Neptulon».


 
Форум с. Сільце » Мой Компютер » Ігри » Відбувся світовий реліз WoW: Cataclysm
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: